Lectură de un minut

11 Sep 2018 - Știri și Noutăți

O noua campanie lansata de Profi pentru ajutorarea copiilor

Abonează-te pe  

Magazinele Profi contribuie pentru al patrulea an consecutiv la imbunatatirea calitatii vietii celor mici. Astfel ii invita pe toti cumparatorii care le calca pragul sa decida prin vot cat din cei 1.500.000 de lei pe care reteaua ii doneaza sa revina fiecaruia dintre ONG-urile inscrise in campanie.

Peste 6.400 de copii din intreaga tara, in special tineri din medii sau cu situatii defavorizate vor beneficia de sumele donate de Profi proiectelor castigatoare din 2017, noteaza Revista-Piata.

Luminita Bunda, Director Marketing Profi Rom Food a completat: „Prin parteneriatele din anul acesta continuam sa oferim sustinere financiara ONG-urilor care lupta pentru binele copiilor, astfel incat sa-si duca mai departe valoroasele proiecte. Ne-am unit fortele ca sa ajutam cat mai multi copii, deoarece ei reprezinta viitorul nostru. Dispunem de o resursa considerabila de motivatie si de dorinta de a ajuta, astfel ca daruim 1.500.000 de lei pentru a schimba in bine viata copiilor. Speram ca oamenii din intreaga tara vor dovedi interes fata de cauzele pe care le sustinem si se vor implica”.

Campania presupune ca fiecare client Profi sa voteze unul dintre proiectele ONG-urilor participante. Votarea se efectueaza foarte simplu la infochioscurile amplasate in magazine, scanand codul de bare al bonului fiscal primit in urma cumparaturilor facute in perioada 10 septembrie - 14 octombrie, 2018.

Proiectele si cauzele sprijinite in campanie sunt urmatoarele:

  • Federatia Filantropia in parteneriat cu Profilaxis: proiectul "Sanatate la un click distanta"
  • Organizatia - Salvati Copiii: programul „Si noi avem drepturi!”
  • Fundatia United Way Romania: proiectul „Viitor pentru 6.500 de copii saraci!”
  • Organizatia Umanitara Concordia: proiectul „STOP saraciei extreme in randul copiilor!”
  • Asociatia Padurea Copiilor: programul "Padurea Copiilor"
  • Asociatia Culturala Contrasens: proiectul - ”Arta’N Casa Junior”
  • Asociatia Timisoara Saracens: proiectul - „RUGBY4SCHOOLS”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  O noua campanie lansata de Profi pentru ajutorarea copiilor