Lectură de un minut

31 Jul 2018 - Știri și Noutăți

NYX Professional Makeup va ajunge si in vestul tarii. Unde deschide o noua locatie

Abonează-te pe  

NYX Professional Makeup, brandul american de produse cosmetice  va inaugura in toamna acestui an, la Timisoara, prima locatie  din vestul Romaniei, noteaza wall-street.ro.

 

Noua unitate NYX Professional Makeup va fi situata la parterul centrului comercial Iulius Mall. Acesta va face parte din ansamblul mixt Openville, care adauga actualului mall o suprafata de 47.000 metri patrati.

La vanzare vor fi puse produse de infrumusetare, recomandate de calitatea superioara: farduri de pleoape, rujuri, pensule, accesorii, fonduri de ten, pudre, blus-uri, iluminatoare, corectoare, truse de machiaj, practic tot ce inseamna cosmetice: o gama completa si personalizata de peste 2000 de produse profesionale de infrumusetare.

Primul NYX Professional Makeup a fost deschis in 1999, in Los Angeles, brandul fiind prezent acum la nivel international. In Europa are mai mult de 300 de unitati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  NYX Professional Makeup va ajunge si in vestul tarii. Unde deschide o noua locatie