Lectură de un minut

23 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Noul distribuitor Lavazza in Romania

Abonează-te pe  

Incepand cu 1 noiembrie 2019, Aquila Part Prod Com SRL devine distribuitorul exclusiv al Lavazza in Romania.

Contractul prevede distributia produselor Lavazza catre canalele de comert si servicii alimentare. Acest contract marcheaza o noua etapa de dezvoltare a marcii Lavazza in Romania, etapa care are ca scop cresterea numarului de consumatori ai produselor Lavazza de orice fel printr-o abordare mai directa, prin inovatii si prin produse noi.

De asemenea, acest parteneriat reprezinta si o investitie in cresterea business-ului pe piata locala, demonstrand astfel importanta pe care o are aceasta pentru Lavazza, Romania fiind una dintre cele mai importante piete pentru marca italiana.
Mauro Mantovani, Global CCO al Grupului Lavazza, a spus: „Suntem foarte bucurosi sa reluam colaborarea in Romania cu un partener asa de profesionist si de incredere cum este Aquila Part Prod Com SRL. Romania este o tara strategica pentru noi: suntem hotarati sa ne extindem activitatea in aceasta piata cu o abordare de marketing mai directa, dezvoltand parteneriate solide cu distribuitori locali specializati. Misiunea Lavazza, un brand premium global, este aceea de a promova experienta autentica a cafelei italiene in lume, in toate formele sale, in toate categoriile si pe toate canalele, continuand sa punem calitatea in centrul tuturor activitatilor noastre.”
Aquila Group este recunoscut ca un partener puternic cu o experienta vasta in categoria de Cafea in general si pe canale de vanzare precum unitatile comerciale (retail), serviciile alimentare (food service), automatele de cafea (vending) sau magazinele online.
Infiintata in 1895 la Torino, compania Lavazza este detinuta de familia Lavazza de patru generatii. Considerat unul dintre cei mai importanti prajitori de cafea din lume, Grupul opereaza in prezent in peste 90 de tari.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Noul distribuitor Lavazza in Romania