Lectură de un minut

21 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Mica mea Gradina: un mini-kit lansat de Lidl pentru copii

Abonează-te pe  

In perioada 21 mai – 17 iunie, Lidl pune la vanzare un mini-kit plantabil - Mica mea Gradina - un pachet promotional pentru copiii care vor sa invete sa planteze in grandina. 

Acesta contine 16 plante aromatice, fructe si legume, pe care cei mici le vor putea creste si ingriji in propria gradina, asistati de aplicatia mobila dedicata campaniei si vor invata care este ciclul de viata a acestora.

Mini-kitul Mica mea Gradina ii invata pe copii cum sa cultive si sa ingrijeasca o planta si poate deveni o activitate distractiva pentru intreaga familie. Printre plantele ce asteapta sa fie descoperite sunt: musetel, fragi, coriandru, rozmarin, marar, oregano, ardei chilli si multe altele, cu care cei mici se intalnesc zi de zi, in farfurie.

La cumparaturi de minimum 50 de lei sau la achizitionarea unuia dintre produsele special semnalizate la raft, clientii primesc automat un mini-kit plantabil Mica mea Gradina, ce contine un mini-ghiveci biodegradabil, o tableta de pamant, un pliculet cu seminte surpriza si eticheta cu numele plantei.

Pentru a-si organiza colectia cat mai bine, micii gradinari isi vor putea completa mica gradina cu o tavita pentru rasaduri, care permite depozitarea celor 16 mini-ghivece si care include un sistem de gradare prin care poate fi urmarita constant evolutia plantelor.

La standul dedicat campaniei Mica mea Gradina, in toate magazinele Lidl din tara sunt disponibile si alte accesorii speciale: manusi de gradinarit, stropitoare, grebla si lopatica, o gentuta pentru pastrarea ustensilelor la loc sigur si ghivece speciale. Copiii pot instala aplicatia mobila Mica mea Gradina, pentru mai mult ajtor.

Pe pagina dedicata campaniei sunt disponibile si tutoriale pentru plantarea, cresterea si replantarea rasadurilor, Ghidul micului gradinar (un jurnal in care pot nota evolutia plantutelor) si jocuri educative si distractive. Exista si un concurs in desfasurare, la care se vor putea castuga vouchere de cumparaturi sau o bioicleta.

Citeste si:
Două produse retrase de Lidl de la vânzare: primești banii înapoi dacă le returnezi
Două produse retrase de Lidl de la vânzare: primești banii înapoi dacă le returnezi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mica mea Gradina: un mini-kit lansat de Lidl pentru copii