Lectură de 2 minute

09 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Mega Street Food, un nou spatiu concept in magazinul Mega Image din Barbu Vacarescu

Abonează-te pe  

Mega Image inaugureaza un nou spatiu concept #MegaStreetFood, care aduce preparate gustoase de street food, pregatite pe loc din ingrediente proaspete, intr-un loc neasteptat: un concept store. 

Spatiul de concept store Barbu Vacarescu a fost transformat pentru a integra noul #MegaStreetFood, care reuneste patru restaurante cu specific international si retete renumite pentru street food, pregatite rapid chiar in fata clientilor – La Finca by Alioli, SteakAway, Za German si Pane & Pomodoro.

Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendintele din retail-ul international. Locatia aduce o atmosfera de festival prin design-ul spatiului, prin mobilier si branding, dar mai ales prin aromele specifice de la fiecare restaurant, in care mancarea buna este pregatita in fata clientilor. Situat intr-o zona activa din oras, atat rezidentiala, cat si de business, #MegaStreetFood este destinatia oamenilor cu un stil de viata alert, care au nevoie de solutii rapide, dar si gustoase atunci cand vine vorba despre mesele din timpul zilei.

Sa incerci o noua experienta la cumparaturi intr-un concept store reinventat. Sa vii la cumparaturi si sa iei masa la un restaurant cu preparate de tip street food. Sa fii in timpul programului de lucru, dar sa te bucuri de o alternativa unica pentru masa de pranz cu colegii, intr-o atmosfera relaxata. Sau pur si simplu sa incerci in orice zi arome si retete delicioase intr-un singur spatiu concept, care aduce in mijlocul orasului spiritul liber de festival. Despre toate acestea, dar si multe alte experiente unice este noul #MegaStreetFood. Si, mai ales, este despre noi, Mega Image, si modul in care inovam pentru a ne mentine in topul retail-ului modern” spune Adrian Nicolaescu, VP Marketing, Comunicare si Sustenabilitate Mega Image.
Mega Image Barbu Vacarescu concept store a fost transformat astfel:
  • zonele de produse proaspete si ready-meal au fost extinse
  • in centrul magazinului a fost organizat spatiul pentru #MegaStreetFood
  • in magazin a fost amenajat un spatiu inedit, Depozitul de Bere, aflat in proximitatea zonei #MegaStreetFood, in care se regasesc peste 170 de sortimente de bere, atat locale, cat si internationale.
Fiecare vizita la #MegaStreetFood este o incursiune in meniuri cu delicatese culinare oferite de cele patru branduri renumite pentru retete de street food:
STEAKAWAY, care aduce preparate de tip grilled, de la burgeri suculenti sau sandvisuri cu pastrami, la coaste de vitel, toate pregatite cu carne premium de origine din Noua Zeelanda si America de Sud.
ZA GERMAN, cu mancare specific nemteasca si deja celebrii Currywurst, Bratwurst sau Kaiserkrainer, care cuceresc rapid prin asocierea inedita de arome.
LA FINCA BY ALIOLI, cu un meniu variat cu specific spaniol, de la paella traditionala cu fructe de mare sau burgeri cu peste la sandvisuri cu calamari, toate preparate cu ingrediente de calitate din Spania.
PANE & POMODORO, cu pizza si paste autentice din Regiunea Campania, pregatite de mesteri pizzaioli din Napoli.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Street Food, un nou spatiu concept in magazinul Mega Image din Barbu Vacarescu