Lectură de un minut

17 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Mega Mall reamenajeaza zona de food court si divertisment, la trei ani de la deschidere

Abonează-te pe  

Centrul comercial din cartierul Pantelimon, Mega Mall, continua strategia de optimizare a ofertei si de adaptare la cele mai noi trenduri din retail. Astfel, investeste pana la 3,5 milioane de euro in reinventarea zonei food court si divertisment amplasata la nivelul doi al mall-ului. 

Proiectul presupune reamenajarea completa a spatiului de 10.000 de metri patrati de la nivelul al doilea si va fi conceput de Corvin Cristian Studio, un cunoscut birou de design premiat international. Acesta presupune agregarea a diverse zone de petrecere a timpului liber in jurul luminatoarelor de mari dimensiuni.

Se vor folosi mai ales materiale naturale precum lemnul, iar piesele de mobilier alese vor apartine unor designeri romani. Noul spatiu va fi unul contemporan si modern.

Sebastian Mahu, Head of Asset Management in cadrul NEPI Rockcastle a declarat: „Desi deciziile de investitie in reamenajarea centrelor comerciale se fac dupa o perioada de minimum 10 ani de functionare, cand business-ul ajunge la maturitate, la Mega Mall am investit constant, inca de la inaugurare, in optimizarea mixului comercial si in modernizari (...) In prezent, Mega Mall este centrul comercial din Romania cu cea mai bogata oferta culinara, reunind 26 de branduri care acopera toate categoriile, de la cafenele si fast food, pana la restaurante a la carte si fine dining. Continuarea fireasca este sa reinventam designul acestui nivel si sa cream aici o atmosfera adaptata la nevoile si cerintele vizitatorilor”.
Zona de la nivelul doi al centrului comercial va fi structurata astfel:
  • Zona verde: amplasata in zona luminatorului de mari dimensiuni, va fi amenajata ca o gradina urbana cu plante si elemente din lemn natural.
  • Barul, amplasat central, va fi spatiul ideal de interactiune.
  • Piata, amplasata intr-o zona secundara, va fi amenajata ca o piata reinterpretata, aducand in interior atmosfera de street-food.
In premiera, in tara, va fi implementata tehnologia „Soare artificial”, premiata la nivel international, care recreaza lumina naturala si invaluie spatiul intr-o atmosfera intima si relaxanta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Mall reamenajeaza zona de food court si divertisment, la trei ani de la deschidere