Lectură de 2 minute

19 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image inaugureaza primul supermarket din Bacau

Abonează-te pe  

Mega Image continua sa aduca inspiratie la cumparaturi clientilor, in piete noi, si inaugureaza primul supermarket din Bacau, situat pe Calea Marasesti, nr. 104. Acesta are o suprafata de aproximativ 350 metri patrati.

Continuam in mod firesc extinderea noastra in noi teritorii din tara, pe piete aflate in plina dezvoltare. Primul supermarket Mega Image din Bacau este primul pas pe care il facem in aceasta zona. Venim cu incredere mai aproape de locuitorii din Bacau, cu promisiunea de a-i inspira prin sortimentatia noastra relevanta pentru stilul lor de viata, prin marcile noastre proprii si prin solutiile personalizate”, afirma Mircea Moga, Director General Mega Image.

Astfel, in noul supermarket Mega Image Marasesti, clientii vor descoperi o oferta variata de produse, de la produsele alimentare, la cele de ingrijire si pentru casa, accesibile tuturor si amplasate in spatii deschise si prietenoase. Cei care sunt in cautarea gusturilor traditionale vor avea de ales dintr-o gama larga de produse locale cu traditie, sub marca proprie Gusturi Romanesti, si se vor bucura de retete autohtone, fie ca este vorba de produse lactate, dulceata si compoturi, fructe si legume de la producatorii romani sau de produse de panificatie si patiserie, bauturi artizanale si dulciuri.
Pentru persoanele mereu active, pasionate de gustul bun al mancarurilor de acasa, produsele ready meal sub brandul propriu Mega Apetit vor fi alegerea perfecta pentru orice moment al zilei. Gama include aperitive, sandvisuri, salate, dar si feluri principale, supe sau ciorbe si deserturi. Mai mult, Mega Apetit cuprinde si o varietate de meniuri speciale cu preparate realizate dupa retete faimoase ale celor mai apreciati chefi, Chef Joseph Hadad, Chef Alex Iacob si Chef Sorin Bontea.
Sortimentatia este completata de produsele marcilor proprii 365 si Delhaize ce ii vor surprinde pe clienti, oferindu-le acestora inspiratie pentru cumparaturile zilnice, la preturi avantajoase: de la produse alimentare si specialitati culinare, la produse de menaj si ingrijire.
Noul supermarketul Mega Image Marasesti dispune de trei case de marcat. Programul magazinului este de luni pana sambata, in intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica in intervalul orar 08:00 – 21:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image inaugureaza primul supermarket din Bacau