Lectură de 2 minute

03 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide un nou format de magazin in Bucuresti, in zona Piata Domenii

Abonează-te pe  

Mega Image continua sa inoveze si inaugureaza un nou format de magazin in Bucuresti, in zona Piata Domenii, prin remodelarea spatiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2, ce a fost inchis in vederea transformarii la jumatatea anului trecut.

Din 21 iunie, noul magazin Mega Image din Piata Domenii a fost redeschis intr-un nou format si aduce mai multa inspiratie la cumparaturi printr-un concept nou pe piata, plecand de la povestea produselor autohtone Gusturi Romanesti si Angst. In plus, prin alaturarea zonelor Wine Gallery, Fromagerie, Arc Bakery si Equilibrium, Mega Image creeaza pentru clientii sai o experienta unica, intr-un spatiu cu un design modern, urban.

Inovatia si inspiratia sunt parte din identitatea Mega Image, asa ca suntem mandri sa lansam un format de magazin unde clientii nostri se vor putea bucura de o experienta de cumparaturi complet noua. De aceasta data, ne-am indreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind traditional, o piata, careia i-am adaugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viata un spatiu conventional, care acum a capatat o noua misiune, aceea de a aduce clientilor un plus de inspiratie si o experienta unica.”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.
In noul format, magazinul Mega Image din Piata Domenii foloseste la maximum spatiul existent, pe verticala printr-un design inovator pe piata de retail. Noul format Mega Image din Piata Domenii:
  • la nivelul subteran, iubitorii de branzeturi pot descoperi FROMAGERIE, de unde vor putea alege din peste 135 de feluri de branzeturi atat din Romania, cat si din regiuni faimoase
  • pe acelasi nivel, ca o completare fireasca, Wine Gallery vine in intampinarea clientilor cu sute de sortimente de vin, recunoscute in intreaga lume, inclusiv o selectie speciala de vinuri din mai multe zone din Romania.
  • spatiul central al magazinului se concentreaza pe gusturile traditionale, reunite prin alaturarea gamei consacrate de produse ANGST alaturi de produsele din gama GUSTURI ROMANESTI. Spatiul de la parter vine cu o sortimentatie extinsa de produse romanesti, incadrate perfect intr-un design cu motive traditionale.
  • un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate si confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clientii avand la dispozitie numai pungi de hartie pentru ambalarea produselor la vrac.
  • la parter a fost inaugurata si o noua zona Arc Bakery, brand recunoscut pentru panificatia artizanala si patiseria fina.
  • la etaj, a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness, conceptul de „corner” specializat, menit sa puna la dispozitia clientilor o gama extinsa de produse pentru un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide un nou format de magazin in Bucuresti, in zona Piata Domenii