Lectură de 2 minute

30 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide primul supermarket din Iasi

Abonează-te pe  
Mega Image continua strategia de dezvoltare si expansiune in noi teritorii din tara, in marile centre urbane, si inaugureaza primul magazin din Iasi, situat in Soseaua Pacurari, nr. 58-64. 

Intram pe piata din Iasi cu aceeasi promisiune care ne sustine strategia de expansiune, de a fi in proximitatea clientilor nostri, de a le oferi noi experiente la cumparaturi, tinand cont in acelasi timp de asteptarile si stilul lor de viata. Piata din Iasi este deja matura, un centru urban puternic in care venim pregatiti sa ne diferentiem prin conceptele noastre de magazine, prin marcile proprii, prin ofertele personalizate si campaniile speciale,” afirma Mircea Moga, CEO Mega Image.

Clientii sunt asteptati cu degustari, promotii speciale la sute de produse, precum si o oferta de 10% reducere la valoarea totala a cosului, timp de o luna de la deschidere.

Primul magazin Mega Image din Iasi are un design modern si foloseste la maximum spatiul existent, oferind clientilor produse speciale marca proprie. Astfel, cei aflati in cautarea gusturilor traditionale vor putea alege dintr-o gama larga de produse autohtone, sub marca proprie Gusturi Romanesti, si se vor bucura de retete cu traditie, de la produse de panificatie si patiserie, bauturi artizanale si dulciuri pana la dulceata, compoturi, fructe si legume de la producatorii romani. Mega Image Pacurari va aduce solutii rapide de mese gustoase pentru oamenii activi, care sunt in cautarea gustului bun al mancarii de acasa, prin gama Mega Apetit, care include aperitive, sandvisuri, salate, dar si feluri principale, supe sau ciorbe si deserturi.
Sortimentatia magazinului este completata de produsele marcilor proprii Delhaize si 365, ce ii vor surprinde pe clienti cu preturi avantajoase, oferindu-le mai multa inspiratie pentru cumparaturile zilnice: de la produse alimentare si specialitati culinare, la produse de menaj si ingrijire. Mega Image Pacurari va include si gama Etos, una dintre cele mai apreciate marci de ingrijire si infrumusetare din Olanda, cu produse de cea mai buna calitate pentru a inspira fiecare femeie.
Programul magazinului este de luni pana sambata, in intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica in intervalul orar 08:00 – 21:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide primul supermarket din Iasi