Lectură de un minut

15 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Mega Image continua programul de constientizare asupra donarii de sange

Abonează-te pe  

Incepand cu 14 iunie, Ziua Internationala a Donatorului de Sange, Mega Image isi mentine promisiunea si sustine cauza si in acest an, printr-o campanie dedicata, care se va extinde pe toata durata anului.

Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image a declarat: “Donarea de sange salveaza vieti. Noi, la Mega Image, ne-am luat un angajament pe termen lung pe care vrem sa il respectam si sa ne implicam activ in continuare in ceea ce priveste donarea. Consideram ca aceasta este o nevoie esentiala si ca face parte din responsabilitatea noastra, a tuturor. Nu trebuie sa uitam importanta acestui act deoarece sangele nu poate fi fabricat si nici nu se poate cumpara, unica solutie fiind donarea. Pe tot parcursul anului, la Mega Image vom avea diverse campanii pentru sprijinirea donatorilor de sange si in acelasi timp continuam sa crestem nivelul de constientizare asupra acestui act”.

Alaturi de Centrul de Transfuzii Bucuresti, Mega Image vrea sa creasca constientizarea in ceea ce priveste necesitatea donarii de sange si s-a implicat direct in dotarea centrelor de transfuzii din Bucuresti, Ploiesti si Constanta, cu echipamentele necesare.

Anul acesta, compania a venit in sprijinul centrelor de transfuzii si prin sponsorizari de peste 60.000 de euro si a achizitionat aparatura necesara:

  • hemomixere (agitatoare de pungi cu sange)
  • sudeuse
  • centrifuge
  • lazi transport sange

Implicarea Mega Image in aceasta cauza va continua si in cea de-a doua parte a anului, cand va lansa o campanie de donare de sange in apropierea magazinelor Mega Image. Astfel, donarea de sange va fi mult mai simpla, fiecare persoana avand posibilitatea sa doneze langa cel mai apropiat magazin Mega Image.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image continua programul de constientizare asupra donarii de sange