Lectură de un minut

05 Jun 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image continua expansiuniea si intra pe noi teritorii din tara

Abonează-te pe  

Mega Image continua strategia de dezvoltare si expansiune in teritorii noi prin inaugurarea a 23 de magazine de la inceputul anului pana in prezent, in diferite zone ale tarii. Strategia de expansiune are la baza promisiunea de a oferi inspiratie la cumparaturi clientilor pe un teritoriu apropiat si familiar acestora.

Astfel, dupa expansiunea din ultimii doi ani pe piete noi, mature si cu potential, precum Cluj-Napoca si Timisoara, Mega Image a continuat in acest an extinderea si in Moldova, prin deschiderea primului supermarket din Bacau, in luna aprilie.

Mai mult, prin preluarea lantului de supermarketuri Zanfir din Vrancea, Mega Image si-a consolidat pozitia in regiune, cu 10 magazine noi care au inceput sa fie integrate treptat in reteaua proprie. Prima parte a anului a marcat remodelarea a cinci dintre cele zece magazine, in Focsani si Bacau, urmand ca, in cea de-a doua parte a anului, Mega Image sa ajunga in noi teritorii, precum Adjud, Panciu si Targu Ocna, prin remodelarea altor magazine Zanfir.
Acceleram ritmul expansiunii noastre si ajungem pe noi teritorii, centre urbane puternice, in care vrem sa ne consolidam treptat pozitia de lider de proximitate. Ambitia noastra este sa fim aproape de clientii nostri, sa ne integram cat mai bine in stilul lor de viata si sa ii inspiram zilnic prin oferta noastra de produse de calitate, prin marcile proprii si produsele locale. A fost un inceput de an alert si vom continua in perioada urmatoare in acelasi ritm, cu deschideri de noi magazine in Iasi si alte teritorii din tara,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.
Strategia de expansiune Mega Image va continua in a doua jumatate a anului 2019 si va include consolidarea prezentei in zona Moldovei, prin deschiderea primelor magazine pe piata din Iasi, in patru locatii pana la finalul anului, precum si consolidarea pozitiei in pietele deschise recent, din Timisoara si Cluj. In acelasi timp, dezvoltarea va fi sustinuta si prin consolidarea prezentei in zonele in care Mega Image isi desfasoara deja activitatea de mult timp, precum Bucuresti, Giurgiu si Prahova.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image continua expansiuniea si intra pe noi teritorii din tara