Lectură de un minut

25 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Magazinul online de optica Videt a deschis un showroom in Bucuresti

Abonează-te pe  

Videt, magazin online de optica, s-a extins si a deschis primul showroom in zona Dorobanti din Capitala. Videt comercializeaza inca din 2011 lentile de contact, in 2015 s-a extins pe segmentul de ochelari. In 2018 a inregistrat vanzari de peste un milion de euro, noteaza wall-street.ro.

La inceputul anului, Videt a deschis un showroom in zona Dorobanti, ca urmare a extinderii in zona offline. Inainte, Videt avea un pick-up point in zona Obor care de-a lungul timpului a fost extins.

Era nevoie de mai mult, nu voiam sa fim doar o optica obisnuita. Am vrut sa aducem experienta din online in offline, clientii sa vina sa vada modelele expuse si sa le probeze. In magazinul online avem listate 4.000 de modele de ochelari de soare si de vedere, in showroom avem momentan 1.500, dar vrem sa dublam numarul pana la finalul anului”, spune Alexandru Alecu, fondatorul Videt.

Businessul romanesc Videt s-a asociat cu compania ceha Alensa in 2016, producator de lentile medicale si ochelari de soare si de vedere. Marca privata Topvue reprezinta 15% din vanzarile de lentile medicale, care sunt motorul businessulu Videt.

Sursa foto wall-street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online de optica Videt a deschis un showroom in Bucuresti