Lectură de un minut

31 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Magazinul online Bonami aniverseaza 3 ani pe piata romaneasca

Abonează-te pe  

Bonami, magazinul online ce comercializeaza produse din zona home & deco si mobilier, aniverseaza 3 ani de prezenta pe piata din Romania. Compania a crescut la nivel local cu 60% anul acesta si are peste 1 milion de utilizatori inregistrati.

 

 

Pentru anul urmator, Bonami se asteapta la o cifra de afaceri de 10 milioane euro. Pe plan international, compania va atinge anul acesta cifra de 75 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere totala de 40%.

Chiar in conditiile in care inregistrarea pe website nu mai este obligatorie, numarul abonatilor la newsletter a crescut constant, ajungand la un milion.

Romanii raman fideli cumparatori ai produselor textile, in special ai covoarelor, iar mai nou, ai canapelelor extensibile. Categoria de mobilier continua sa creasca, atingand anul acesta o treime din totalul achizitiilor.
Totodata website-ul Bonami a fost imbunatatit recent prin redefinirea categoriilor de produse, astfel incat navigarea sa fie mai usoara si intuitiva. In curand vor exista noi filtre si vor fi imbunatatite descrierile produselor. Compania planuieste, de asemenea, cresterea numarului de puncte pentru colectarea comenzilor si deschiderea unui showroom.
In perioada 1 octombrie - 20 decembrie, Bonami desfasoara promotia cashback de Craciun. Astfel, intreaga suma a cumparaturilor efectuate in aceasta perioada va fi returnata clientilor in forma de credite, in contul Bonami, pe 22 decembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online Bonami aniverseaza 3 ani pe piata romaneasca