Magazinele Bonsai au fost preluate de Meli Melo

Publicat pe 23 Noiembrie 2016 in Stiri si noutati

Meli Melo, retailer de bijuterii si accesorii fashion, a preluat reteaua de magazine Bonsai, intrand astfel pe piata decoratiunilor interioare si articolelor pentru casa prin rebranduirea Meli Melo Deco.

Lantul de magazine Bonsai detinut de S.C. ASD Groupe Deco S.R.L, a carei principala activitate o reprezinta comercializarea decoratiunilor si obiectelor pentru casa, a fost preluat de Meli Melo intrand intr-un proces de rebranding.

Unul dintre obiectivele companiei pentru Meli Melo Deco, consta in extinderea lantului de magazine, de la 4 (Park Lake, Cora Pantelimon, Auchan Titan si Centrul Comercial Orhideea din Bucuresti) pana la 20, pana in anul 2020.

In prezent, lantul de magazine Meli Melo are un total de 40 de unitati, dintre care o locatie in Chisinau, doua in Sofia, restul fiind distribuite in Romania. Primul magazin a fost deschis in anul 1998. in Capitala.

Categoriile de produse comercializate in magazinele Meli Melo - Paris se adreseaza atat persoanelor adolescente, cat si doamnelor care deja si-au conturat un stil fashion. Se poate alege dintre bijuterii (cercei, coliere, inele, bratari), esarfe, ochelari de soare, ceasuri, genti, accesorii (costume de baie, pareo, evantaie), produse de par, incaltaminte, piese vestimentare

Sursa foto: facebook.com Meli Melo Paris


Mai multe despre

Fashion, Magazine, Retail, Meli melo, Bijuterii. preluari, Deoratiuni

Recomanda

Comentarii: Magazinele Bonsai au fost preluate de Meli Melo

Cataloage si oferte