Lectură de un minut

09 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Magazin MatHaus inaugurat in Bucuresti de Arabesque

Abonează-te pe  

Compania distribuitoare de materiale de constructii si finisaje, Arabesque, a deschis in Capitala o noua unitate sub brandul MatHaus. Investitia a ajuns la 10 milioane de euro.

 

Magazinul MatHaus din Bucuresti va fi deschis la adresa Calea Vitan, nr. 112-114. In plus, investitia va acoperi si modernizarea locatiilor deschise in Galati, Constanta, Craiova, Pitesti si Oradea.

Cezar Rapotan, fondator si actionar principal Arabesque a declarat: „Suntem specialistii segmentului de materiale pentru constructii, finisaje si renovari si putem transfera experienta noastra din industrie catre clientii persoane fizice care vizeaza un astfel de proiect . In orice magazin MatHaus, toti cei care au ceva de construit, de reparat sau renovat vor avea la dispozitie o gama extinsa de produse de calitate, oferte personalizate pentru proiecte, consiliere tehnica si transport gratuit in aria logistica a magazinului. Este economic si comod sa lucrezi cu MatHaus!”.

Arabesque este prezent in Romania din 1994, avand 38 de centre comerciale, dintre care 23 la nivel national. Primul magazin MatHaus din retea, deschis sub brandul de retail al Arabesque a fost deschis in martie 2017, la Iasi.

arabesque mathaus

Sursa foto: facebook MatHaus by Arabesque

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazin MatHaus inaugurat in Bucuresti de Arabesque