Lectură de 2 minute

02 Oct 2019 - Știri și Noutăți

LPP a deschis oficial depozitul dedicat comenzilor si operatiunilor online in Romania

Abonează-te pe  

Producatorul polonez de imbracaminte LPP a inceput deja pregatirea primelor comenzi care au plecat din depozitul aflat la marginea Bucurestiului. Centrul de fulfillment are o suprafata de 22.000 de metri patrati, ceea ce permite LPP acum sa livreze comenzi clientilor din sud-estul Europei imediat a doua zi dupa tranzactie. Din depozit vor pleca comenzile online pentru toate cele cinci marci LPP: Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay.

Printre companiile care au facut posibile constructia depozitului se numara:

  • WDP, unul dintre liderii pietei romanesti de dezvoltare imobiliara, a fost responsabil de constructia facilitatii.
  • Quehenberger Logistics, cu care compania colaboreaza de mai multi ani, a devenit un partener strategic al LPP in gestionarea noului depozit.

Datorita procesului decizional rapid si a cooperarii cu parteneri de renume, proiectul de lansare a depozitului a fost realizat intr-un timp foarte scurt. Au trecut numai trei luni intre concept si decizia de investitie. Un an mai tarziu, in iulie 2019, au pornit primele colete de test din depozit.

Europa de Sud-Est este una dintre pietele noastre strategice, mai ales cand vine vorba despre vanzarile online. Provocarea, avand in vedere popularitatea in crestere a marcilor noastre din aceasta regiune, este de a raspunde asteptarilor clientilor si de a le oferi servicii la cele mai inalte standarde - inclusiv livrarea rapida a comenzilor. Suntem astfel si mai bucurosi ca am lansat un depozit in Bucuresti, care va asigura livrarea comenzilor clientilor romani, chiar a doua zi”, a declarat Jacek Kujawa, Vicepresedinte LPP.
Pana la sfarsitul anului 2019, retailerul polonez de imbracaminte intentioneaza sa depaseasca 1 miliard de zloti polonezi in vanzari online.
Centrul de fulfillment din Romania este al doilea depozit extern al companiei, pe langa cel de la Moscova. Dupa lansarea acestuia, spatiul total de depozit dedicat comertului electronic in LPP a crescut la aproape 100.000 metri patrati.
Fiecare depozit LPP prezinta o standardizare specifica - atat in ​​ceea ce priveste dispunerea locatiei, statiile de lucru, echipamentele de depozitare si implementarea unui sistem de operare coerent pentru toate depozitele. Acest lucru inseamna ca unitatea recent deschisa este conceputa dupa modelul depozitelor existente LPP - atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al procesului.
LPP SA este o afacere de familie poloneza si una dintre companiile de imbracaminte cu cea mai rapida evolutie din regiunea Europei Centrale si de Est. Aceasta gestioneaza cinci branduri: Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay, compania avand o retea de peste 1700 de magazine si opereaza magazine online in 12 tari europene.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LPP a deschis oficial depozitul dedicat comenzilor si operatiunilor online in Romania