Lectură de un minut

21 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Lidl sprijina programul national Teach for Romania

Abonează-te pe  

Lidl continua sa sustina dreptul la educatie de calitate pentru toti copiii printr-un nou demers de sustenabilitate. Astfel, cu ajutorul clientilor sai, Lidl va sprijini programul national Teach for Romania si va contribui la formarea cadrelor didactice care asigura educatia copiilor din scolile defavorizate. 

Mai exact, la achizitionarea oricarui produs din gama „Din nou la scoala”, in perioada 20 august – 2 septembrie, Lidl va dona cate 1 leu catre organizatie.

Colaborarea cu Teach for Romania este un parteneriat strategic pe termen lung, prin care Lidl se implica in cresterea calitatii programelor educationale si a numarului de elevi care merg la scoala. Anul trecut, compania a sprijinit financiar organizatia Teach for Romania cu 285.000 euro. Cu aceasta s-a contribuit la pregatirea cadrelor didactice inscrise in programul national cu acelasi nume. Acestea au predat unui numar de 2116 elevi, in 30 de scoli din comunitati vulnerabile, contribuind astfel la scaderea ratei analfabetismului functional si a abandonului scolar.

Lidl continua investitia in acest program, iar inceputul noului an scolar aduce din nou in atentie obiectivul organizatiei Teach for Romania - accesul egal la educatie pentru toti copiii, indiferent de mediul din care provin.

Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania a completat: „Credem ca programul Teach for Romania poate aduce o contributie reala, pe termen lung, mediului educational, mai ales pentru ca am avut ocazia sa vedem schimbarile pe care acesti profesori implicati le-au adus in parcursul scolar si in vietile elevilor. Si, pentru ca schimbarile pe termen lung se pot produce doar prin eforturi sustinute, ne bucuram ca putem sustine si anul acesta, prin campania Din nou la scoala, profesorii pregatiti de Teach for Romania”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl sprijina programul national Teach for Romania