Lectură de un minut

07 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Lidl readuce figurinele Stikeez in magazine

Abonează-te pe  

Noile Stikeez Fructe vs. Legume vor fi disponibile in magazinele Lidl, in perioada 10 septembrie – 07 octombrie, alaturi de albumul si saculetii de colectionare. In plus, in colectionarea celor 24 de figurine, cei mici vor fi ajutati si de aplicatia mobila Stikeez Farmer, care ii invata cum sa aiba grija de propria ferma.

Lidl aduce indragitele figurine Stikeez in magazine, intr-o colectie inedita Stikeez Fructe vs. Legume:

  • Broccoli-ul Roli-Broli
  • banana Hello-Yello
  • portocala Ala Bala

Incepand cu 10 septembrie, la cumparaturile in valoare de minimum 50 lei sau la achizitionarea oricarui produs din gama BIO, clientii vor primi una dintre cele 24 de figurine din colectia #Stikeez, in limita stocului disponibil.

Pentru a intregi gasca de fructe si legume nazbatioase, clientii pot gasi tot la Lidl albumul si saculetii de colectionare.

Pentru a aduce fructele si legumele in cat mai multe din momentele preferate de joaca ale copiilor, Lidl lanseaza si aplicatia Stikeez Farmer. Prin intermediul jocului pentru dispozitivele mobile, cei mici invata cum sa aiba grija de propria ferma, cu ajutorul celor 24 de figurine Stikeez Fructe vs. Legume. Aplicatia Stikeez Farmer este compatibila cu iOS si Android si poate fi descarcata din Google Play si App Store.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl readuce figurinele Stikeez in magazine