Lidl mai deschide trei magazine

Publicat pe 10 Septembrie 2018 in Stiri si noutati

Retailerul Lidl continua investitiile in Romania si anunta inaugurarea a 3 magazine noi in Bucuresti, Pantelimon si Giroc. Acestea vor fi deschise pe 13 septembrie.

Cele trei noi unitati sunt dispuse:

  • in Bucuresti pe Str. Ramnicu Valcea, nr. 10-12 A - program de luni pana sambata intre 07:30-22:00 si duminica 08:00-21:00
  • in Pantelimon pe Str. Cernica, nr. 6 - program de luni pana sambata intre 07:30-22:00 si duminica 08:00-20:00
  • in Giroc pe Calea Timisoarei, nr. 11 - program de luni pana sambata intre 07:30-22:00 si duminica 08:00-21:00

Noua unitate din Bucuresti dispune de un acoperis verde de peste 1500 metri patrati, care contribuie la eficienta energetica a cladirii. Acesta reduce efectul de sera, prin absorbtia prafului si a dioxidului de carbon si echilibreaza nivelul de oxigen. Vegetatia amplasata pe acoperis are rolul de a filtra in mod natural apa pluviala, datorita multiplelor straturi componente, si de a reduce cantitatea de apa deversata in sistemele de canalizare. In plus, Lidl a construit,in vecinatatea unitatii din Pantelimon, un loc de joaca pentru copii, cu gazon si arbusti.

Fiecare magazin este echipat cu solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. In toate magazinele sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.

Cele 3 magazine au o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 metri patrati si dispune de aproximativ 100 de locuri de parcare.

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.


Mai multe despre

Lidl, Magazine Lidl, Lidl Bucuresti, Lidl acoperis verde

Recomanda

Comentarii: Lidl mai deschide trei magazine