Lectură de un minut

30 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Lidl lanseaza un nou produs realizat dupa reteta unui client, sub brandul Camara Noastra

Abonează-te pe  

Lidl aduce in magazine, pentru al doilea an consecutiv, un produs realizat dupa reteta unui client, sub brandul Camara Noastra. Anul trecut retailerul lansa Pelteaua de gutui a Eugeniei, de luni se lanseaza Ratavita doamnei Adriana, o inedita placinta cu nuci si miere. 

Produsul va fi disponibil in timpul Saptamanii Romanesti, in magazinele Lidl. Castigatoarea campaniei a fost premiata cu 10.000 de euro si cu un tur culinar al Romaniei.

Ratavita doamnei Adriana este al doilea preparat de pe rafturile magazinelor Lidl realizat dupa reteta unui client, continuand initiativa pe termen lung a companiei de a le oferi romanilor la raft nu doar produse realizate local, ci si produse dupa retete autentic romanesti. Ratavita este o placinta traditionala cu nuca si miere, realizata dupa o reteta de familie, transmisa din generatie in generatie. Preparatul face parte din gama Camara Noastra, marca proprie Lidl dedicata produselor romanesti, si va fi disponibil in timpul Saptamanii Romanesti, intre 29 octombrie si 4 noiembrie, la pretul de 5,99 lei/buc.

Reteta nestiuta a doamnei Adriana Dumitru, din Frumusani, jud. Calarasi, a fost descoperita de retailer prin intermediul campaniei Cautatorii de Camari. „De-a lungul calatoriei noastre, am descoperit retete autentice vechi, uitate sau nestiute de romani, care existau acum zeci sau chiar sute de ani pe harta culinara a Romaniei. Foarte multe dintre acestea erau pastrate in familii, din generatii in generatii, de la bunici sau chiar strabunici. Ratavita doamnei Adriana este un preparat care ne-a surprins. Este usor crocant la exterior, dar fraged in interior, e un desert incredibil de delicios. Aroma de nuci coapte, impreuna cu dulceata mierii dau un gust desavarsit acestui preparat autentic romanesc.”, a spus Chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei doi Cautatori de Camari.

Printre retetele finaliste ale campaniei se numara si preparate precum Costita afumata cu prune uscate a lui Florin din Piatra Neamt, Boace cu pasat si hribi pregatite de Ioana din Satu Mare sau Laptele de bou al Nicoletei din Dumbravita. Clientii pot descoperi aici experienta Cautatorilor de Camari.

Citeste si:
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Ghinioanele se țin scai de Lidl. Retailerul retrage un alt produs care poate declanșa boli gastrointestinale severe
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl lanseaza un nou produs realizat dupa reteta unui client, sub brandul Camara Noastra