Lectură de un minut

23 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Lidl lanseaza o colectie de 8 plusuri Lupilu

Abonează-te pe  

In perioada 19 septembrie – 20 octombrie, Lidl ii surprinde pe cei mici cu o colectie de 8 animalute Lupilu din plus, gata sa devina primii lor prieteni de joaca.

 

Toata lumea a avut un prieten de plus in copilarie, pe care il lua peste tot: la masa, joaca, somn, chiar si la gradinita. Este foarte important ca, inca din primii ani de viata, copiii sa aiba parteneri de joaca, chiar si animale de plus, intrucat le stimuleaza creativitatea, ii ajuta sa devina responsabili, dar si sa inteleaga notiunea de prieten. Asadar, Lidl aduce in magazine o colectie inedita de animale din plus, realizate dintr-un material fin si moale, care sunt pregatite sa devina primii prieteni ai celor mici.

Curiosi, jucausi, pofticiosi si somnorosi, cei 8 prieteni Lupilu sunt pregatiti sa il insoteasca pe cel mic in marea aventura a cunoasterii:
  • ursuletul Pufu Somnorosu il va acompania pe cel mic la culcare
  • iepurasul Rila Rontaila va veni la masa
  • maimutica Ika Mititica va merge in parc
  • elefantelul Ela Trompela va fi prietenul cel mai bun de la baita
  • tigrutul Tigut Dragut, soricelul Ericel Mustacel, pinguinul Ninu Pinguinu si bufnita Ita Buhunita vor fi prietenii care dau startul la joaca
Incepand cu 19 septembrie, la fiecare 60 lei cheltuiti in magazinele Lidl sau la achizitionarea oricarui produs Lupilu semnalizat special la raft, clientii vor primi cate un punct bonus. La 10 puncte colectate, clientii pot avea una dintre cele 8 figurine din colectia de plusuri Lupilu, in limita stocului disponibil. Pentru a intregi gasca de prieteni voiosi, clientii pot achizitiona, fara acumularea punctelor, fiecare jucarie din plus, la pretul de 49.99 de lei.
Cele mai reusite poze cu prietenii plusati pot fi inscrise in concursul pentru un voucher de cumparaturi la Kika in valoare de 10.000 lei, pentru amenajarea camerei celui mic, sau vouchere de cumparaturi Lidl in valoare de 250 lei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl lanseaza o colectie de 8 plusuri Lupilu