Lectură de un minut

24 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Lidl ajunge in Chiajna, unde va inaugura un nou magazin

Abonează-te pe  

Lidl continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou magazin in Chiajna, in data de 27 septembrie 2018. Noua unitate va fi situata pe strada Rezervelor, la nr. 71. Odata cu deschiderea magazinului se vor crea 20 de noi locuri de munca.

In linie cu demersurile sale de sustenabilitate, Lidl optimizeaza in mod constant procesul de expansiune a retelei, prin constructii cu un impact redus asupra mediului. Astfel, fiecare cladire noua este conceputa pentru a avea performante ecologice inalte. In procesul de constructie a magazinului din Chiajna s-au folosit solutii si tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice.

Noul magazin din reteaua Lidl va oferi clientilor o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 metri patrati si peste 115 locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unitati va fi intre 7:00 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica intre 07:30 si 21:00.

In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 28 de tari la nivel mondial.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl ajunge in Chiajna, unde va inaugura un nou magazin