Lectură de un minut

02 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Libris participa la Black Friday: un nou depozit deschis

Abonează-te pe  

Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, a inaugurat noul depozit de carte care tripleaza capacitatea de procesare a comenzilor, dupa o investitie de aproape 4 milioane de euro. Depozitul va putea gazdui peste 3 milioane de carti.

Suprafata noului depozit este de 5.000 de metri patrati, de trei ori mai mare fata de fostul depozit si permite un stoc constant de peste 3 milioane de carti, dar si produse din celelalte game prezente pe site: muzica, jocuri, jucarii si alte articole care completeaza experienta lecturii.

Laura Teposu, Director de Dezvoltare si Fondator Libris.ro a declarat: “Noul depozit permite procesarea unui numar triplu de comenzi, pana la 10-12.000 zilnic. Ne-am dorit ca lucrarile si mutarea sa fie incheiate inainte de Black Friday, tocmai pentru a pastra timpul scurt de livrare cu care ne-am obisnuit clientii si in aceasta perioada aglomerata. Depasirea costurilor estimate initial s-a datorat atat standardelor de calitate ridicate ale imobilului si cerintelor de securitate, dar si investitiei in softul de gestiune a depozitului, care va genera o crestere a eficientei de 20-30%. Compania a ales sistemul pentru managementul depozitului (WMS) de la Senior Software, pentru a-si automatiza operatiunile din noul spatiu de stocare, ceea ce va creste semnificativ capacitatea de livrare si acuratetea datelor”.

Pentru campania de Black Friday 2018, care este programata pentru 16 noiembrie, reprezentantii Libris.ro estimeaza peste 17.000 de comenzi. Reducerile de pana la 90% vor fi aplicate pentru o colectie de titluri aflate in lichidari de stoc, iar 60 – 70% din produsele aflate pe site vor avea reduceri mai mari decat in promotiile obisnuite.

Fondat in 2009, Libris.ro este o afacere 100% romaneasca si cea mai mare librarie online din Romania. Peste 120.000 de titluri de carte stau la dispozitia cititorilor pe Libris.ro, alaturi de jocuri pentru copii, board games, muzica, filme si cadouri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Libris participa la Black Friday: un nou depozit deschis