Lectură de un minut

20 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin te invita sa reciclezi brazii de Craciun

Abonează-te pe  

Daca ai cumparat un brad natural din Leroy Merlin, il poti returna in magazin alaturi de bonul fiscal care confirma achizitia si vei primi in schimb un voucher de 25 de lei. Voucherul se ridica din zona „Intampinare Clienti” si poate fi folosit in perioada 5 ianuarie - 3 februarie.

Pornind de la angajamentul pentru grija mediului si taierea masiva a brazilor in perioada sarbatorilor de iarna, Leroy Merlin continua si in acest an programul de reciclare a brazilor, pentru a contribui la scaderea numarului de brazi aruncati atunci cand devin inutili. Ne dorim sa educam clientii cu privire la utilizarea lemnului in maniera responsabila.” – a declarat Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Specialistii in silvicultura explica faptul ca un brad are nevoie de aproximativ 12 ani pentru a ajunge la inaltimea de 180-200 centimetri, iar la inceput de an mii de brazi sfarsesc la gunoi risipindu-se astfel o cantitate insemnata de lemn.
Prin procesul de reciclare, brazii ajung in centrele de compostare unde sunt maruntiti si valorificati energetic - transformati in combustibil sau in compost - ingrasamant pentru gradini si terenuri agricole.
Prin campania „Voucher reciclare brad”, Leroy Merin ofera a doua sansa brazilor de Craciun!
Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.
LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin te invita sa reciclezi brazii de Craciun