Lectură de 2 minute

04 Feb 2019 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN ofera 200 de variante de usi de interior

Abonează-te pe  

Pana pe 25 februarie veti regasi expusa, in toate magazinele LEROY MERLIN din tara, o parte din gama noua de usi pentru interior

In ultimii ani, grija pentru spatiul de locuit a devenit din ce in ce mai pronuntata in randul romanilor.

Experienta ne-a aratat ca romanii sunt deschisi la nou, inclusiv in alegerea usilor de interior, astfel incat, in ultimii ani, aleg preponderent modelele cu design modern, cu linii drepte si insertii de sticla sau aluminiu. De semenea, romanii prefera culorile moderne, in tendinte, spre exemplu nuantele de gri, alb sau nuantele naturale de lemn. In materialele de informare disponibile la raft, LEROY MERLIN explica principalele criterii de ordin functional pe care trebuie sa le avem in vedere cand ne alegem o usa de interior:
  • dimensiunea
  • sensul deschiderii
  • rezistenta la umiditate
  • rezistenta la zgarieturi
  • rezistenta la detergenti
  • materialele utilizate pentru foaia de usa si pentru tocul usii, aratand gradual cum cresc indicatorii de performanta a produsului, in functie de materialul folosit.
  • culoare, design, finisaje; orice obiect care tine de decorarea si amenajarea casei este o alegere personala iar motivatia pentru care alegem un anume obiect este, in primul rand, subiectiva.

Usile de interior LEROY MERLIN respecta cele mai inalte standarde de calitate si sunt disponibile intr-o varietate de materiale:
- lemn stratificat,
- panouri MDF (placi fabricate din resturi de lemn tocate foarte marunt, care au o rezistenta crescuta la umezeala),
- sticla.
Usile din lemn pot fi personalizate cu ajutorul unor lacuri si vopseluri speciale, in diverse culori, care pun in valoare textura diferitelor tipuri de lemn. Modelele din gama ARTENS, marca proprie LEROY MERLIN, sunt confectionate din lemn certificat calitativ.
LEROY MERLIN pune la dispozitie 200 de usi din diferite game, disponibile in culori actuale, in tendinte (alb, gri, nuante naturale de maro, etc.).
In aceasta primavara, LEROY MERLIN lanseaza noua colectie de usi metalice de intrare, construita plecand de la nevoia de baza a clientului si anume nevoia de securitate si confort. Noua colectie ofera solutii pentru toti romanii, structurate pe 3 nivele de securitate si confort si, in plus, isi propune sa ne inspire cu modele moderne si inovative. Spre exemplu, in noua colectie exista usi de intrare in doua culori: o culoare inchisa, rezistenta la murdarie, pentru fata exterioara a usii si o culoare deschisa, usor de asortat cu designul interior al casei, pentru fata interioara a usii de intrare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LEROY MERLIN ofera 200 de variante de usi de interior