Lectură de un minut

07 Mai 2019 - Știri și Noutăți

LEROY MERLIN lanseaza noua colectie de mobilier pentru gradina si balcon

Abonează-te pe  

LEROY MERLIN vine in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii adaptate teraselor, balcoanelor si gradinilor, prin oferirea unei game variate de mobiler pentru exterior realizat din materiale de calitate, in acord cu tendintele acestui sezon.

Trendurile pentru aceasta vara pun accent pe confort si imprimarea tusei personale in amenajare. Din punct de vedere functional, pentru alegerea celui mai potrivit tip de mobilier, este important sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

  • Care este zona de amenajat?
  • Cat de mare este spatiul?
  • Este acoperit sau in aer liber?
  • Mobilierul va fi folosit tot timpul anului sau doar sezonier?

LEROY MERLIN propune o gama de produse de mobilier adaptate tuturor categoriilor de spatii exterioare locuintelor:
- Balcon
Cei care locuiesc la apartament au nevoie de un mobiler care sa fie usor de integrat in balcon. Daca suprafata balconului este foarte mica, se poate opta pentru un set de doua persoane, cu masa si scaune pliabile. Pentru a spori gradul de confort, LEROY MERLIN pune la dispozitia clientilor o serie de perne decorative in nuante tonice si imprimeuri vesele.
- Terasa dining & relaxare gradina
Mobilierul pentru gradina sau terasa nu necesita ingrijire speciala daca este confectionat din materiale ca aluminiu si lemn, rezistente la precipitatii. In plus, sunt usor de curatat si versatile, iar elementele decorative vin cu o imagine fresh, in acord cu stilul preferat de fiecare client in parte. De exemplu, o umbrela colorata, o perna in nuante vesele si un ghiveci cu flori pot inviora cu usurinta orice decor.
LEROY MERLIN declara deschis sezonul serilor lungi petrecute in aer liber, invita clientii in magazine si le propune produse realizate din materiale care ating cele mai inalte standarde de calitate si confort.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  LEROY MERLIN lanseaza noua colectie de mobilier pentru gradina si balcon