Leroy Merlin deschide magazinul din Bragadiru la inceputul lunii iunie

Publicat pe 26 Mai 2015 in Stiri si noutati

Retailerul de bricolaj Leroy Merlin va deschide pe 5 iunie magazinul din Bragadiru, situat pe Soseaua Alexandriei, al treilea spatiu compercial propriu care urmeaza sa fie inaugurat de companie.

Leroy MerlinChiar daca a fost amanat cu cateva saptamani fata de data initiala de deschidere, Leroy Merlin Bragadiru are in prezent o data oficiala de inaugurare. Spatiul comercial de langa Bucuresti se va deschide la numai cateva saptamani de o alta inaugurare a retailerului francez. Leroy Merlin a deschis publicului larg pe 14 mai si magazinul din Ploiesti, primul spatiu detinut anterior de austriecii de la Baumax, dar care a fost modernizat dupa standardele francezilor de la Leroy Merlin.

Odata cu deschiderea magazinului Leroy Merlin Bragadiru, retailerul francez va ajunge la 4 unitati comerciale proprii in Romania. Pe lista francezilor se afla inca doua magazine care ar urma sa fie deschise in prima jumatate a lui 2015. Acestia au in plan ca pana la jumatatea anului sa transforme magazinele Baumax Sun Plaza si Baumax Brasov in spatii Leroy Merlin.

Citeste continuarea pe Wall-Street.ro.


Mai multe despre

Materiale constructii, Leroy Merlin, Magazine bricolaj, Leroy Merlin Bragadiru

Recomanda

Comentarii: Leroy Merlin deschide magazinul din Bragadiru la inceputul lunii iunie