Lectură de un minut

05 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a lansat o colectie noua de decoratiuni si corpuri de iluminat

Abonează-te pe  

Retailerul Leroy Merlin a lansat de curand o colectie nou cu produse decorative si corpuri de iluminat. Acestea se remarca prin cinci stiluri diferite: Charm, Clasic, Essential, Future si Nature, noteaza ADPlayers

 

Stilurile se diferentiaza prin elemente de interior diferite si originale, astfel:

  • stilul Charm: pentru pereti si mobilier in culori deschise - imprimeuri florale, perdele confectionate din broderii si dantela, galerii din fier forjat vopsite in alb, tablouri cu rame albe, ghivece ceramice, cutii in acuarela; iluminarea inseamna veioze si lampadare din materiale textile.
  • stilul Clasic inseamna mobilier durabil si accesorii din metale si sticla - combinatii de piese vechi cu moderne; tapet sau culori neutre, galerii cu accente metalice, perdele, draperii, lustre cu brate din metal si abajururi din sticla.
  • stilul Essential este unul minimalist pentru spatii aerisite, luminoase, decorate cu bun gust, decoratiuni din figuri geometrice si combinatii neutre.
  • stilul Future presupune accesorii si finisaje moderne pentru familiile tinere din mediul urban - tape in culori puternice, perdele si draperii simple, corpuri de iluminare industriale sau futuriste, din sticla, metal sau plastic.
  • stilul Nature pentru familiile cu copii - decoratiuni cu flori, perdele din bumbac, jaluzele din bambus si podele, lustre si lampadare din lemn
Leroy Merlin functioneaza cu 17 magazine in Romania, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Leroy Merlin / Galeriu and Partners

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a lansat o colectie noua de decoratiuni si corpuri de iluminat