Lectură de 2 minute

22 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Leroy Merlin a lansat colectia de Craciun cu decoratiuni si accesorii pentru casa

Abonează-te pe  

Retailerul francez de bricolaj, Leroy Merlin, a lansat colectia pentru Craciun disponibila de astazi in toate magazinele Leroy Merlin din tara.

Colectia din acest an de la Leroy Merlin cu cuprinde trei stiluri:

  • Craciun traditional in familie - un stil elegant pe placul tuturor membrilor din familie

Craciunul traditional in familie aduna bunicii, parintii si copiii laolata in jurul mesei si este imaginea iconica pentru ce inseamna Craciun in casele romanilor. Cadourile pentru fiecare membru al familiei, colindele si cozonacul aburind si mirosul de portocale sunt elementele nelipsite ale acestei zile. Din punct de vedere stilistic, Craciunul traditional se caracterizeaza printr-un decor rupt din basme, in nuante de rosu, roz pudrat, burgundy, verde, iar piesa centrala este, fara indoiala, bradul mare, impodobit elegant cu elemente masive din catifea si alte materiale textile.

  • Craciun cu parfum de brad - un stil ideal pentru cei care au o conexiune speciala cu natura

Craciunul cu parfum de brad este preferat de persoanele care au o conexiune speciala cu natura. Din punct de vedere stilistic, se caracterizeaza printr-un decor echilibrat si armonios. Punctul central al acestui stil il reprezinta decoratiunile inspirate de elemente din natura: scoarta, pasari, frunze si care sunt confectionate din lemn, sticla si materiale textile in culori neutre. Culorile de baza sunt verde, auriu, gri, alb matuit.

  • Craciunul din turta dulce - recreeaza universul copilariei reprezentat de personaje de poveste si jucarii.
Craciunul din turta dulce este fara indoiala stilul preferat atat de cei mici, cat si de adulti in postura de parinti, deoarece activeaza „copilul interior” indiferent de varsta. Figurinele, jucariile si miniaturile contureaza un univers al copilariei care este impregnat adanc in aminitirile adultilor si perfect pentru povestile cu miros de scortisoara si turta dulce, un cadru de basm pentru a savura in tihna magia sarbatorilor.
Frederic Lamy, CEO Leroy Merlin Romania a declarat: „Cu totii avem imaginea acelui Craciun memorabil, de pus in rama, atat daca ne raportam la copilarile, cat si la viata de adulti. De aceea, pentru a nu lasa aceasta zi sa treaca fara a marca aspectele festive, Leroy Merlin si-a propus sa ajute clientii sa-si transforme Craciunul visurilor in realitate, cu ajutorul miilor de produse disponibile in toate magazinele din tara.”
LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa.Retailerul detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In Romania portofoliul are 17 magazine LEROY MERLIN dispuse in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Leroy Merlin a lansat colectia de Craciun cu decoratiuni si accesorii pentru casa