Lectură de un minut

14 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Lensa deschide cel mai mare showroom de optica din Romania

Abonează-te pe  

Lensa.ro, magazin online de optica fondat in 2013, a deschis in Bucuresti cel mai mare showroom de pe piata de optica din Romania. Acesta are un spatiu efectiv de vanzare de 257 de metri patrati, investitia depasind 100.000 de euro.

Showroomul Lensa se afla in apropiere de mall-ul Afi Cotroceni din Capitala, si pune la dispozitia clientilor sai peste 3.000 de modele de ochelari, de la peste 70 de branduri internationale.

Am ajuns la concluzia ca un “mega-showroom” este necesar pe piata locala, dupa ce clientii ne-au marturisit ca alegerea ochelarilor este intotdeauna mai usoara daca au la dispozitie o gama vasta, dar de preferat intr-un singur loc”, a declarat Daniel Craciun, fondator si CEO al Lensa.ro a completat.

In primele 6 luni ale anului, Lensa.ro a realizat o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro din comertul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate si lentile de vedere. Locatia ofera clientilor si o gama extinsa de servicii de optica, cum ar fi:

  • determinarea gratuita a dioptriilor
  • adaptare la lentile de contact
  • consultanta specializata privind achizitia de ochelari de vedere
  • montaj lentile de ochelari
  • reparatii rame

Lensa.ro este un brand romanesc detinut de antreprenorii Daniel Craciun (28 ani) si Florin Nita (40 ani), care dupa doar cinci ani s-a pozitionat intre cei mai mari jucatori pe piata de optica din Romania, avand peste 60.000 de comenzi anual.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lensa deschide cel mai mare showroom de optica din Romania