Lectură de un minut

26 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Lantul de restaurante Spartan a ajuns la sapte unitati in Timisoara

Abonează-te pe  

Franciza Spartan a deschis recent cea de-a saptea unitate Spartan din Timisoara, dupa o investitie de 150.000 de euro. Doar in primele zile de la inaugurare s-au contorizat aproape 1.500 de clienti. 

Noua unitate este situata in zona centrala a orasului, pe Strada Alba Iulia nr. 9, vizavi de cladirea Operei.

Restaurantul are 18 angajati, ocupa deocamdata o suprafata de 98 metri patrati si are o capacitate de 40 de locuri in interior, terasa urmand sa fie amenajata in curand.

Marca Spartan este deosebit de apreciata in Timisoara, astfel ca am ajuns sa deschidem cel de-al saptelea restaurant, ca urmare a cererii foarte mari. Sa detii sapte restaurante profitabile ale aceluiasi brand, in alt oras decat Bucurestiul, este o situatie unica pe piata. Le sunt recunoscator atat clientilor nostri, cat si echipei, furnizorilor, tuturor colaboratorilor si francizorului, datorita carora am ajuns la aceasta performanta. Avem rezultate extrem de bune ca trafic si vanzari, astfel ca apropierea dintre unitati nu a avut deloc un impact negativ. Spartan este singurul brand de pe piata fast-food-ului autohton, cu restaurante situate in imediata vecinatate unele fata de altele, iar acest lucru a dat rezultate foarte bune pentru noi”, a declarat Remus Cosovanu, Director General Corebos SRL, compania prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan.

Cele sapte unitati Spartan din Timisoara sunt:

  • in centrul comercial Shopping City
  • on incinta magazinului Dedeman Timisoara 2;
  • in centrul comercial Galeria 1
  • in interiorul Dedeman Timisoara 1;
  • pe Calea Maritirilor nr. 58, in cartierul Giroc
  • in centrul comercial Iulius Mall.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lantul de restaurante Spartan a ajuns la sapte unitati in Timisoara