Lantul de restaurante Hercule se extinde masiv la nivel national

Publicat pe 16 Noiembrie 2018 in Stiri si noutati

Hercule, lantul de restaurante grecesti de tip fast-food, anunta o extindere semnificativa, proces demarat in ultima parte din 2018 si care va continua intens in 2019.

Restaurantele vor fi deschise atat in Bucuresti, cat si in cateva dintre cele mai mari orase din tara, iar suma necesara pentru deschiderea unei unitati se ridica la minimum 37.500 euro.

In prezent, reteaua are trei unitati - in Buzau, Resita si Vaslui. Extinderea va avea loc in doua etape, in prima dintre ele fiind vizate Iasi, Suceava si Bacau, iar in cea de a doua, Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta. Oradea, Sibiu si Timisoara. In toate aceste unsprezece orase, reprezentantii Hercule au ca prim obiectiv gasirea partenerilor pentru incheierea unor contracte in sistem de franciza.

“Am luat decizia extinderii retelei, intrucat am primit cereri pentru a deschide unitati, din toate marile orase ale tarii. Ma bucur extrem de mult sa vad ca preparatele din meniul Hercule sunt atat de bine primite si sunt convins ca acest concept va avea succes in toate noile restaurante pe care le vom inaugura. Pe plan local nu sunt foarte multe restaurante de tip taverna greceasca, iar romanii au o afinitate deosebita pentru aceasta tara, pentru gastronomia si atmosfera ei. Extinderea se va face atat prin restaurante proprii, cat si francizate, iar in momentul de fata suntem in discutii pentru a gasi noi parteneri in toate orasele pe care le vizam pentru deschideri”, a declarat Leonard Ilas, Director General al Hercule.
Hercule este un lant de restaurante fast-food, care promoveaza conceptul de taverna tipic greceasca, cu preparate si atmosfera specifice. Printre cele mai solicitate produse din meniu se numara diversele tipuri de gyros, souvlaki, salata cu branza halloumi, toate asezonate cu sosuri din legume cultivate natural.
Hercule are o vechime de trei ani pe piata si functioneaza in sistem de franciza, investitia intr-o unitate pornind de la 37.500 euro. Bazele conceptului Hercule au fost puse in anul 2014, iar primul restaurant a fost inaugurat in 2015, la Vaslui, in sistem de franciza, de catre omul de afaceri Alexandru Arcalianu.

Mai multe despre

Produse grecesti, Hercule, Franciza, Restaurant grecesc

Recomanda

Comentarii: Lantul de restaurante Hercule se extinde masiv la nivel national