Lectură de un minut

23 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Lantul de restaurante City Grill mai deschide doua unitati in 2019

Abonează-te pe  
Grupul City Grill a ajuns in 2018 la o cifra de afaceri de 37,7 milioane de euro, inregistrand o crestere de 4 milioane de euro fata de anul precedent, reusita pusa pe seama numarului de clienti crescut.
 
Valoarea medie a bonului in anul 2018 in restaurantele din Grupul City Grill a fost de aproximativ 100 de lei, iar numarul de clienti a inregistrat o crestere de 10% fata de anul precedent, noteaza wall-street.ro.
Locatiile premium cele mai cautate: Caru’ cu bere, Pescarus, Hanu’ lui Manuc si Hanu’ Berarilor.
Extinderea Hanu’ Berarilor - Casa Soare, unde Grupul City Grill construieste o anexa care va avea rol de sala de evenimente si bucatarie, alaturi de reamenajarea interiorului restaurantului Pescarus reprezinta proiectele majore realizate in 2018 in restaurantele existente.
"In 2018 ne-am bugetat o suma aproape dubla pentru investitii, insa am preferat sa nu grabim extinderea si sa continuam cautarea spatiilor ideale pentru dezvoltarea retelei de restaurante. Mizam in continuare pe specificul romanesc si ne dorim sa cream destinatii gastronomice cu identitate, care sa fie potrivite cu filozofia de business si cu publicul nostru. Avem discutii permanent, atat in Bucuresti, cat si in alte orase mari ale tarii, iar anul acesta vrem sa deschidem doua noi restaurante", a declarat Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.
City Grill are peste 1.350 de angajati in restaurantele si cafenelele operate si este cel mai important angajator roman din industria restaurantelor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lantul de restaurante City Grill mai deschide doua unitati in 2019