Lectură de un minut

26 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Lantul de magazine de moda Koton deschide primul magazin din Craiova

Abonează-te pe  

Koton, retailer turc de fashion, a deschis saptamana trecuta primul magazin pop-up store din Oltenia, la etajul 4 al centrului comercial Mercur Center Craiova. Acesta va ocupa o suprafata 600 metri patrati si are la vanzare haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.

 

Maria Hangiu, deputy country manager Koton Romania a declarat, citata de wall-street.ro: „Ne bucuram sa fim prezenti in mijlocul craiovenilor si sa aducem brandul Koton in optiunile lor de shopping. Am ales Mercur Center dupa o analiza atenta a pietei si suntem convinsi ca aici, in inima Craiovei, colectiile Koton se vor remarca prin modele trendy pentru orice iubitor al modei”.

Compania Koton a fost fondata in anul 1988, in Istanbul si are in prezent 515 magazine in 30 de tari. Pe piata romaneasca este prezenta din 2007 cand deschidea prima unitate in Bucuresti Mall.

Mercur Center este cea mai noua si moderna investitie de pe piata centrelor comerciale din Craiova - ofera pe o suprafata inchiriabila de peste 12.000 metri patrati si are in portofoliu zeci de branduri nationale si internationale, decoratiuni si articole pentru casa, magazine de bijuterii, parfumuri si cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu preturi mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine cu jucarii, spatii de joaca pentru copii, sala de fitness si aerobic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lantul de magazine de moda Koton deschide primul magazin din Craiova