Lectură de 2 minute

18 Apr 2019 - Știri și Noutăți

La peste un an de la repozitionare, reteaua LaDoiPasi a ajuns la peste 800 de magazine

Abonează-te pe  

Reteaua de francize soft LaDoiPasi, dezvoltata de retailerul METRO Cash & Carry, a ajuns la peste 820 de magazine si tinteste un numar de 1100 pana la finalul anului 2019.

In prezent, reteaua este raspandita pe intreg teritorul tarii, cu 40% din magazinele LaDoiPasi pozitionate in sudul tarii, 30% in nord, respectiv 30% in vest. Retailerul urmareste expansiunea in comunitatile din intreaga tara, atat urban, cat si rural.

Pentru a sustine dezvoltarea accelerata a retelei, METRO a initiat in urma cu peste un an un program amplu care integreaza campanii de marketing, remodelari de magazine, training pentru forta de vanzari si instrumente de management al afacerii. Programul continua si in 2019 cu o noua campanie de marketing - „Suntem de-ai locului” capitalizeaza pe relatia dintre proprietarii de magazine LaDoiPasi si clientii din comunitatea in care isi desfasoara activitatea.
„In relatia cu METRO, antreprenorii sunt cei care aduc plus valoare francizei, dar si comunitatii in care traiesc. Dorim sa construim parteneriate de incredere si de durata cu acestia, de aceea venim in sprijinul lor cu un model de business adaptat nevoilor clientilor si cerem la schimb responsabilitate si seriozitate. Lucram constant la dezvoltarea retelei si a experientei de cumparare, iar in urmatoarea perioada ne propunem atragerea de noi consumatori si fidelizarea clientilor actuali”. – a declarat Geanina Ghiculescu, Head of Retail Marketing, METRO Cash & Carry Romania.
LaDoiPasi este un lant de magazine de proximitate, infiintat in 2012 de catre METRO Cash & Carry Romania, lider pe piata magazinelor de proximitate in regim de franciza, cu un numar total de 820 de magazine la nivel national, in prezent.
METRO Cash & Carry Romania a fost lansata oficial in Romania in luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distributie, in Bucuresti. Distributia nationala a magazinelor METRO Romania este urmatoarea: 5 centre in Bucuresti, cate 2 centre in Brasov, Constanta, Timisoara si cate un centru in fiecare din urmatoarele orase: Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Pitesti, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mures, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamt, Buzau, Targoviste si Turda.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  La peste un an de la repozitionare, reteaua LaDoiPasi a ajuns la peste 800 de magazine