Lectură de 2 minute

29 Mar 2019 - Știri și Noutăți

KitchenShop aniverseaza 10 ani pe piata din Romania

Abonează-te pe  

KitchenShop, un business 100% romanesc, sarbatoreste 10 ani de la lansare si o cifra de afaceri de 10 milioane de euro

 

KitchenShop, cel mai mare retailer de vase pentru gatit, ustensile si accesorii pentru bucatarie din Romania, aniverseaza anul acesta 10 ani de existenta. Business-ul 100% romanesc fondat de Laurentiu Ilie a evoluat de la o cifra de afaceri de un milion de euro in 2010 la 10 milioane de euro in 2018.

In prezent, compania are 156 de angajati si, pe langa platforma de vanzare online, detine o retea de 18 magazine: 17 deschise in cele mai mari orase din Romania si unul in Budapesta, Ungaria.

Laurentiu Ilie, Director General si proprietar KitchenShop a declarat: „Acum 10 ani am fondat business-ul pornind de la pasiunea mea pentru gatit si nevoia de a gasi ustensile de calitate si pe piata din Romania; de-atunci am crescut si continuam sa crestem intr-o categorie de piata in plina dezvoltare, care se bucura de tot mai multa simpatie si interes. Din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de cooking. Gatitul nu mai este o simpla necesitate, ci a devenit, pentru multi, o pasiune, un tool de dezvoltare personala sau chiar o directie de reorientare profesionala. KitchenShop este alaturi de aceste persoane, pentru a le face experienta cat mai placuta, prin varietatea de produse de calitate pe care le oferim”,
Pentru KitchenShop, 2018 a fost anul cu cele mai mari vanzari. In 2019, Laurentiu Ilie (foto jos) estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 11 milioane de euro.
KitchenShop comercializeaza o gama larga de vase pentru gatit, ustensile si acesorii pentru bucatarie, dar si produse pentru servirea mesei si a bauturilor, de la branduri consacrate precum: KitchenAid, Zwilling J.A. Henckels, Emile Henry, SodaStream si AMT.
Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la inaugurarea primului magazin, KitchenShop lanseaza si website-ul gatesc.ro. Acesta este o platforma online care vine in sprijinul bucatarilor amatori si profesionisti, oferindu-le acces la retete culinare testate si atent selectate, precum si sansa de a castiga bani in schimbul publicarii propriilor retete.
In 2019, KitchenShop isi extinde portofoliul de branduri partenere cu Veritable – brand frantuzesc, cu produse din categoria “smart home”. KitchenShop pregateste deschiderea unui al doilea magazin in Budapesta, a unui magazin in Craiova si a unui al doilea magazin atat in Timisoara, cat si in Cluj-Napoca.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KitchenShop aniverseaza 10 ani pe piata din Romania