Lectură de un minut

24 Jun 2019 - Știri și Noutăți

KiK a deschis, in premiera, doua magazine in aceeasi zi la Ploiesti

Abonează-te pe  

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, a deschis, in premiera, doua magazine KiK in aceeasi zi. Dupa inaugurarile din vineri, 14 iunie, Winmarkt Omnia Ploiesti si Winmarkt Big Ploiesti, retailer-ul a ajuns astfel la un numar de 20 magazine deschise in Romania.

Dam startul vacantei de vara la Ploiesti nu cu unul, ci cu doua magazine KiK, ceea ce inseamna ca ploiestenilor le va fi usor sa descopere calitatea produselor germane indiferent de zona in care locuiesc. Ca furnizor de produse textile de baza, KiK ofera clientilor un sortiment de produse cuprinzator, care integreaza calitatea la preturi avantajoase. Suntem siguri ca ploiestenii vor fi placut impresionati de produsele noastre”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK Romania.

  • cu o suprafata totala de aproximativ 750mp, magazinul KiK Winmarkt Centru este situat la subsol
  • KiK Winmarkt Big are o suprafata de 360mp, este pozitionat la etajul 1
In oferta magazinului KiK sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru toate varstele si marimile, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii si diverse produse din categoria home&deco.
Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara. Compania mizeaza pe increderea romanilor pentru produse de calitate germana si pe preturile imbatabile practicate. Orasele in care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea, Bucuresti (Bucur Retail Park, Liberty Center), Constanta, Timisoara, Deva.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KiK a deschis, in premiera, doua magazine in aceeasi zi la Ploiesti