Lectură de un minut

13 Dec 2018 - Știri și Noutăți

kik a deschis un magazin in Oradea

Abonează-te pe  

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa, a inaugurat al doilea magazin din Oradea, in centrul comercial Era Park situat pe Calea Aradului, nr. 62.

Cu o suprafata construita de 770 metri patrati, KiK Oradea si-a deschis portile in plin sezon de sarbatoare, pe 11 decembrie.

Directorul general al KiK Romania, Raluca Hartmann, a declarat: „Oradea este orasul unde am deschis primul magazin KiK pe 21 septembrie, cand am avut parte de o primire extraordinara. Ne-am bucurat sa vedem ca oradenii cunosteau deja brand-ul si produsele noastre din magazinele din Germania. Iata ca in mai putin de 2 luni suntem mandri sa anuntam inaugurarea celui de-al doilea magazin. Va asteptam cu numeroase cadouri pentru cei dragi si cu multe alte surprize. Doar este sezonul in care daruim mai mult ca oricand, nu-i asa?”.

In oferta magazinului KiK sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, decoratiuni pentru Craciun sau petreceri si diverse produse din categoria home&deco.
Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea mai multor unitati, compania vizand orasele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar urmatoarele orase in care retailerul va deschide magazine sunt Craiova, Braila si Ramnicu Valcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  kik a deschis un magazin in Oradea