Lectură de un minut

23 Apr 2019 - Știri și Noutăți

KiK a deschis al 15-lea magazin din tara, in Liberty Center din Capitala

Abonează-te pe  

KiK, cel mai popular retailer de imbracaminte la pret redus din Germania, a inaugurat cel de-al 15-lea magazin al retelei din Romania, in centrul comercial Liberty Center, ajungand astfel la 2 unitati in Bucuresti, in mai putin de doua luni.

Cu o suprafata aproximativa de 550 metri patrati, KiK Liberty Center este situat la parterul centrului. Clientii care au vizitat magazinul in weekend-ul deschiderii au beneficiat de 10% reducere la toate produsele, au cunoscut mascota KiK, au castigat numeroase premii la ruleta norocoasa, au invatat pasi de Kizomba si au avut sansa de a participa la sedinta foto special organizata pentru a desemna modelul KiK Romania.

Bucurestenii ne-au primit foarte bine si suntem incantati ca, inainte de Paste, le putem oferi prietenilor KiK un nou magazin, mai aproape de ei, cu aceeasi diversitate, calitate si preturi excelente ale produselor cu care i-am obisnuit. Iar Liberty Center, singurul mall din Sectorul 5, este partenerul de incredere care ne sta alaturi in strategia noastra de dezvoltare”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK Romania.
In oferta magazinului sunt incluse numeroase categorii de produse: imbracaminte pentru adulti si copii, incaltaminte, accesorii si produse suplimentare, cosmetice, jucarii, decoratiuni pentru Paste si diverse produse din categoria home&deco. Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliu peste 30 de noi magazine in intreaga tara. Compania mizeaza pe increderea romanilor pentru produse de calitate germana si pe preturile imbatabile practicate. Orasele in care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatra Neamt, Botosani, Sighetu Marmatiei, Braila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrita, Craiova, Ramnicu Valcea, Bucuresti (Bucur Retail Park).
In prezent, KiK opereaza aproape 3.500 de magazine in Europa, si din 2018, si in Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KiK a deschis al 15-lea magazin din tara, in Liberty Center din Capitala