Lectură de un minut

08 Nov 2019 - Știri și Noutăți

KFC inaugureaza primul restaurant din orasul Zalau

Abonează-te pe  

Lantul de restaurante KFC continua planurile de expansiune stabilite pentru Romania si inaugureaza cea de-a 78-a locatie in orasul Zalau. 

Noul restaurant KFC s-a deschis din 7 noiembrie. Este amplasat in zona de food court a centrului comercial Zalau Value Center si are o suprafata de 159,87 metri patrati. Astfel, KFC ajunge mai aproape de consumatorii sai si contribuie la dezvoltarea comunitatii cu 45 de noi locuri de munca.

Finalul lui 2019 va fi unul important pentru noi deoarece vom inaugura mai multe restaurante KFC, ceea ce reconfirma strategia de expansiune a companiei, stabilita inca de la inceputul anului. In Romania, brand-ul vizeaza atat orasele mari cu un semnificativ potential turistic, cat si orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori, precum Zalau, din dorinta de a fi aproape de un numar cat mai mare de consumatori, din toate zonele tarii. De asemenea, ne dorim sa oferim calitate la cele mai inalte standarde celor care ne trec pragul, motiv pentru care investim constant in restaurante, atat la nivel de servicii si produse, cat si in ceea ce priveste design-ul si digitalizarea. Speram ca noua locatie sa fie intampinata cu entuziasm de catre fanii KFC, ca de fiecare data”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC Romania.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brand-urile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 78 de unitati atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 15 in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC inaugureaza primul restaurant din orasul Zalau