Kaufland Romania lanseaza Raftul Romanesc si extinde programul pentru carne de porc romaneasca

Publicat pe 19 Aprilie 2018 in Stiri si noutati

Retailerul Kaufland Romania anunta lansarea programului Raftul Romanesc – zona special amenajata in magazine in care sunt expuse separat produsele din carne de porc romaneasc. Astfel se incurajeaza clientii sa opteze pentru produse autohtone si se sustine economia locala.

Raftul Romanesc este parte din primul program national pentru carne romaneasca, initiat de companie. Aceasta ajunge la peste 800 de porci preluati in fiecare zi, pentru a aproviziona magazinele din intreaga tara cu carne de porc de provenienta locala.

Raftul Romanesc este singurul raion de pe piata dedicat exclusiv produselor locale si ofera un sortiment extins de 25 de produse din porc din Romania. Raftul Romanesc este disponibil mai intai in magazinele Kaufland din Bucuresti (Barbu Vacarescu si Basarab), iar pana la finalul lunii aprilie va fi prezent in toate cele 119 hipermarketuri din retea.

Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs, Kaufland Romania a declarat: ,,Misiunea noastra prin acest program este sa dezvoltam, in mod durabil, agricultura nationala si bunastarea animalelor in lantul de aprovizionare si sa stimulam cresterea productiei interne de carne de porc. Este un model care speram sa inspire, fiindca ne arata ca se poate sa gasim la raft produse de la fermierii romani la cele mai inalte standarde de calitate”.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine in 7 tari si o retea de 119 magazine in Romania.


Mai multe despre

Kaufland, Kaufland romania, Raftul romanesc, Productie carne romaneasca

Recomanda

Comentarii: Kaufland Romania lanseaza Raftul Romanesc si extinde programul pentru carne de porc romaneasca