Lectură de un minut

30 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania lanseaza Bunorama, un nou joc pentru toata familia

Abonează-te pe  

Kaufland Romania anunta lansarea unui joc sub forma unei colectii de piese pentru intreaga familie. Prin intermediul acestuia toti clientii isi pot construi orasul ideal, cu ajutorul pieselor distribuite in magazine. 

Prin intermediul celor peste 180 de elemente copiii pot construi alaturi de parinti: de la case cu gradini la zgarie-nori, de la teatru la restaurantul Pop-up, unde gasesti preparate delicioase si pana la magazinul Kaufland, care ofera produse proaspete. In noul oras Bunorama este incurajat transportul alternativ cu solutii precum biciclete, scutere sau masini electrice.

In perioada 29.08 - 6.11.2018, la fiecare 50 de lei cheltuiti in magazinele Kaufland, clientii primesc un pachet Bunorama, care contine piese din orasul unde viata este buna saptamana de saptamana, in care oamenii recicleaza, se bucura de natura si sunt constienti de impactul pe care il au actiunile lor asupra mediului inconjurator.

Odata adunate toate aceste elemente, pot fi asezate in cutia de colectie.Fiecare harta vine insotita de cate un joc, care ii va ajuta pe copii sa invete mai multe despre alimentatia echilibrata sau reciclare. Dupa colectionare, Bunorama se transforma intr-un joc pentru copii si adulti, in care distractia face echipa cu educatia.

Mai multe detalii sunt disponibile aici

Cei care vor sa vada cum prinde viata orasul lor in realitatea augmentata au la dispozitie, in Apple Store si Google Play, aplicatia Bunorama.

Citeste si:
An școlar 2023: Părinții caută din ce în ce mai mult cărți pentru gestionarea emoțiilor la copii
An școlar 2023: Părinții caută din ce în ce mai mult cărți pentru gestionarea emoțiilor la copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania lanseaza Bunorama, un nou joc pentru toata familia