Lectură de un minut

08 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania face ultima strigare pentru ONG-uri sa aplice la un program de finantare

Abonează-te pe  

Compania Kaufland Romania anunta startul celui de-al treilea – si ultimul - apel pentru inscrierea proiectelor in cadrul programului de finantare a ONG-urilor cu granturi nerambursabile in valoare totala de 1 milion de euro, pentru a derula proiecte sustenabile pentru Romania.

Astfel ONG-urile sunt invitate sa isi pregateasca aplicatiile pentru cea de-a treia sesiune de depunere a proiectelor, care are loc pe 21 august 2018.

Inscrierile se fac online pe platforma programului numai pe aceasta data, intre orele 9,00 – 16,00. Nu exista o limita de cereri de finantare ce pot fi depuse, comisia de jurizare evaluand toate solicitarile complete ce indeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, in Ghidul Solicitantului.

Cele trei domenii finantate in cadrul programului sunt cultura, sport si viata sanatoasa. Proiectele care au primit finantare pana acum in cadrul programului vor fi publicate aici incepand cu luna august.

Programul #INSTAREDEBINE se adreseaza tuturor asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa, valoarea maxima a finantarii acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro). O atentie speciala in finantare este acordata proiectelor pentru zonele rurale: 25% din totalul proiectelor sprijinite se vor adresa comunitatilor si beneficiarilor din mediul rural.

Programul #INSTAREDEBINE este sustinut de Kaufland Romania si implementat cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile pentru a sprijini dezvoltarea comunitatii.

Citeste si:
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 
Cei mai activi retaileri de la începutul lui 2024: câte magazine au fost deschise în primul trimestru al anului 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania face ultima strigare pentru ONG-uri sa aplice la un program de finantare