Lectură de 2 minute

06 Jun 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania deschide primul magazin cu fatada verde, la Cluj-Napoca

Abonează-te pe  

Kaufland Romania deschide maine, 06 iunie 2019 al patrulea magazin din orasul Cluj-Napoca si ajunge astfel la o retea de 126 de magazine la nivel national. Acesta este primul magazin al retelei cu fatada verde, acoperita cu plante agatatoare si suplimentar au fost plantati 65 de arbori pe spatiul verde.

 

Magazinul are o suprafata utila totala de aproximativ 5.000 de metri patrati si una de vanzare de aproximativ 2.800 de metri patrati si este situat pe Strada Aurel Vlaicu, nr. 180. Noul hipermarket dispune de o parcare cu 198 de locuri pentru masini, dintre care 131 sunt in spatiu acoperit, dar si de 10 rastele pentru 60 de biciclete.

Ca noutate fata de alte magazine din Cluj-Napoca, hipermarket-ul ofera clientilor un raion special cu peste proaspat, cu sortiment extins. Mai mult, pentru produse proaspete de panificatie, magazinul dispune si de brutarie.
Printre raioanele disponibile se numara:
  • cele de legume-fructe
  • raion de produse To Go
  • vitrina cu produse proaspete si servire asistata
  • alimente de baza, dulciuri, bauturi
  • produse nealimentare
  • drogherie
  • dispune in galeria comerciala de un Tabac Shop
  • o farmacie
  • o cofetarie

In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill.

Magazinul este amenajat dupa cel mai recent concept de design, are fatada vitrata, cu pereti de sticla, pentru a asigura clientilor o experienta de cumparaturi simplificata, rapida si placuta.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:30 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.

Ne dorim ca prin toate deschiderile de magazin sa fim cat mai aproape de toti clientii nostri si sa le oferim accesul la cumparaturi facile, facute cu rapiditate si la preturi accesibile. Noul hipermarket Kaufland din Cluj vine in intampinarea consumatorilor cu o gama variata de produse si oferte speciale. Mai mult decat atat, acest magazin este o premiera la nivelul intregii retele, prin fatada acoperita cu plante decorative, cataratoare. Vrem sa ne bucuram cat mai mult de un mediu curat si folosim toate oportunitatile pe care le avem in acest sens, astfel am creat acest perete verde. Grija fata de natura este una din preocuparile pe care Kaufland le are in mod curent”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania deschide primul magazin cu fatada verde, la Cluj-Napoca