Lectură de 3 minute

23 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania ajunge la o retea de 124 de magazine intr-o zi

Abonează-te pe  

Kaufland Romania deschide astazi, 23 mai 2019, doua noi magazine, in Focsani si Constanta si ajunge astfel la o retea de 124 de hipermarketuri la nivel national. Acestea fac parte din planurile de extindere accelerata ale retailerului pentru 2019. Prin deschiderea noilor magazine, Kaufland a creat 170 de noi locuri de munca si sprijina dezvoltarea comunitatilor locale.

Ca element de noutate, magazinul din Focsani se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, avand un format adaptat, din dorinta de a fi mai aproape de clienti si a oferi o experienta de cumparaturi cat mai rapida. Astfel, spatiul are o structura simplificata, fara galerii comerciale, si o suprafata de vanzare eficientizata de aproximativ 3000 mp.

Magazinul din Constanta are o suprafata de vanzare de 3900 mp si cuprinde o galerie comerciala cu Food Court, ce ofera restaurant, cofetarie, patiserie – si o farmacie.
Noile magazine deschise de Kaufland in Focsani si Constanta ofera raioane speciale adaptate stilului de viata actual – precum:
  • vitrina cu sortiment mare de peste proaspat
  • raion extins de produse bio
  • raion de produse To Go
  • magazinul din Constanta mai include si un raion extins de produse cosmetice
- Ambele magazine integreaza cel mai nou concept cu spatiu de vanzare individual, Tabac Shop – un concept nou, cu varianta premium sau de lux, implementat in premiera in reteaua Kaufland Romania.
In Constanta, formatul este de lux, cu un spatiu de 30 metri patrati, dispune de casa proprie de marcat si ofera un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (tigari, trabucuri, tigari de foi, tigari electronice, cutii si accesorii) si alcool (vin spumant premium, vin alb, rosu sau rose, sampanie si bauturi spirtoase). In Focsani, punctul Tabac Shop este integrat in Biroul de Informatii, are 15 mp si ofera aproximativ 200 de articole din tutun si accesorii.
- Ambele magazine beneficiaza de cel mai nou concept de design Kaufland, avand fatada vitrata, cu pereti de sticla, ce asigura o experienta de cumparaturi speciala, asemenea unui mall, precum si o amenajare dupa un traseu de cumparaturi simplificat si rapid. Magazinul din Constanta este dotat cu scari rulante si lift. Magazinul din Focsani, cel de-al doilea din oras, este situat pe Strada Marasesti, Nr. 5. si are o suprafata construita de 4.492 de metri patrati si una de vanzare de aproximativ 3.000 de metri patrati.
Cel din Constanta, care este al treilea magazin din oras, este situat pe Strada Aurel Vlaicu, nr. 218 si are o suprafata totala de 4.300 de metri patrati si una de vanzare de 3.900 de metri patrati.
- Ambele magazine dispun de raioane de legume-fructe, raion To Go, raion de peste proaspat, raion Bio, vitrina cu produse proaspete si servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie. In exteriorul magazinelor este deschis si un punct Grill.
Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.
Deschiderile din Focsani si Constanta fac parte din planurile de extindere accelerata pentru anul 2019. Si in acest an, cuvantul cheie este adaptarea – prin noi concepte, noi formate, raioane extinse si prin investitii constante pentru a oferi o experienta moderna si simplificata de cumparaturi. Cel mai recent exemplu de adaptare este magazinul din Focsani, care are un format apropiat magazinelor de proximitate, fara galerii si cu o suprafata eficientizata. Vom continua extinderea dinamica si adaptarea, in asa fel incat sa fim accesibili pentru toti clientii nostri si sa ramanem o destinatie preferata pentru cumparaturi”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania ajunge la o retea de 124 de magazine intr-o zi