Lectură de un minut

03 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland Romania a redeschis magazinul din Vatra Dornei intr-un nou format

Abonează-te pe  

Kaufland Romania a redeschis magazinul din Vatra Dornei, de pe str. 22 Decembrie, nr. 24, singurul hipermarket din oras, intr-un format nou, modernizat si extins.

Spatiul magazinului a fost marit cu 675 mp, ajungand astfel la o suprafata totala de 4170 mp si una de vanzare de 2320 mp.

Design-ul a fost modernizat, iar hipermarket-ul are fatada vitrata, cu pereti de sticla, ce confera o atmosfera luminoasa, asemenea unui mall, si o experienta de cumparaturi mai placuta.
Ca noutate, hipermarket-ul ofera clientilor incepand de astazi un raion cu peste proaspat. Alte raioane au fost extinse, pentru a oferi un sortiment mai bogat si variat – precum cel de Legume Fructe si vitrina cu servire asistata. In sortimentele disponibile au fost introduse articolele vrac pentru produse congelate si au fost extinse cele de bauturi, produse cosmetice si drogherie.
Spatiul dedicat parcarii a fost dublat, astfel ca acum clientii au la dispozitie 200 de locuri, din care sase sunt destinate parintilor si noua persoanelor cu dizabilitati. Tot in exterior, magazinul va avea un punct Grill modernizat dupa cel mai nou concept Kaufland.
Cu ocazia redeschiderii, clientii sunt asteptati in noul magazin cu oferte speciale.Programul de lucru este de la 8:00 pana la 21:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-18:00.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 126 de magazine in Romania. In 2019, Kaufland Romania a primit pentru a treia oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata locala.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland Romania a redeschis magazinul din Vatra Dornei intr-un nou format