Kaufland deschide hipermarketuri in Bucuresti si Arad

Kaufland deschide hipermarketuri in Bucuresti si Arad

Publicat pe 30 Iulie 2014 in Stiri si noutati

Kaufland Romania, care detine cea mai mare retea de hipermarketuri de pe piata locala, va deschide in luna august doua magazine noi, unul in Arad si unul in Capitala, in cartierul Bucurestii Noi, si ajunge astfel la 94 de unitati pe piata locala, potrivit unui anunt al companiei, scrie Wall-Street.ro.

De la inceputul anului, Kaufland a mai deschis trei hipermarketuri noi, la Targu Mures, Oradea si Targoviste. Anul trecut, Kaufland a deschis opt hipermarketuri in Pascani, Radauti, Falticeni, Galati, Ploiesti, Petrosani, Bucuresti Militari si Bucuresti Pantelimon.

Investitiile in extinderea retelei de magazine s-au situat intre 48 si 72 milioane euro, avand in vedere ca suma medie alocata pentru un hipermarket este de 6 si 9 milioane euro, in functie de oras, valoarea terenului sau suprafata magazinului. Compania a anuntat ca isi va mentine ritmul de expansiune in acest an, avand in plan deschideri de magazine atat in Bucuresti, cat si in tara. De altfel, compania urmeaza sa deschida in acest an magazine si in Slatina si Vatra Dornei.

Restul articolului pe: Wall-Street.ro


Mai multe despre

Hypermarketuri, Kaufland, Magazine, Kaufland Bucuresti, Kaufland Arad

Recomanda

Comentarii: Kaufland deschide hipermarketuri in Bucuresti si Arad