Lectură de un minut

12 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland a lansat Newletics, noua marca proprie de articole sportive

Abonează-te pe  

UPDATE: Marca Newletics și-a schimbat denumirea în Newcential.

In magazinele Kaufland din toata tara puteti gasi deja articole sportive din noua marca proprie Newletics.

Newletics inseamna o gama variata de articole de imbracaminte, echipamente si accesorii sportive pentru toti cei care vor sa faca miscare - si se adreseaza atat sportivilor incepatori, cat si celor cu experienta, indiferent daca se antreneaza afara sau in interior.

Brandul Newletics, disponibil exclusiv in magazinele Kaufland, include articole de imbracaminte si accesorii clasice, cum ar fi tricouri, leggings, sorturi sau incaltaminte, produse pentru antrenamente de alergare, trekking, ski, inot, pentru diferite sporturi cu mingea, yoga, pilates, fitness, dar si accesorii specializate, precum seturi de gantere sau mingi medicinale.
Produsele se remarca prin varietate si calitate, oferita la preturi accesibile – special pentru cei care au asteptari mari, dar nu sunt pregatiti sa plateasca un pret exagerat pentru aceasta.
Newletics ofera un echipament sportiv functional si rezistent, care isi pastreaza forma in timp, avand un design modern si caracteristici adaptate nevoilor sportivilor, precum functia de reglare a umiditatii corpului, dar si impermeabilitate si rezistenta la murdarie, beneficii obtinute prin intermediul tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH.
Majoritatea articolelor textile Newletics este produsa din bumbac bio si este certificata GOTS si cu sigiliul OEKO-TEX.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland a lansat Newletics, noua marca proprie de articole sportive