Lectură de 2 minute

30 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Kaufland a ajuns in Republica Moldova

Abonează-te pe  

Pe 26 septembrie, Kaufland deschide oficial primele sale doua magazine in Republica Moldova. Astfel, locuitorii orasului Chisinau isi vor putea face cumparaturile la magazinele Kaufland, situate in sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 si in sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Batran 25/1.

Prin deschiderea acestor doua magazine si a sediului central, Kaufland, angajator de top la nivel european, a creat deja peste 750 locuri noi de munca in Republica Moldova si sustine dezvoltarea comunitatii locale.

Noile magazine din Republica Moldova, ofera clientilor o gama larga de produse la cel mai bun raport calitate - pret. Kaufland Moldova acorda o atentie sporita prospetimii si de aceea asigura zilnic livrari de produse proaspete precum legume, fructe, lactate, carne, mezeluri etc. Pe rafturile magazinelor Kaufland, sunt prezente peste 3200 de articole autohtone, sortiment care in procesul de dezvoltare a companiei in Republica Moldova, va fi completat continuu. Din acestea, avem 100% sortiment autohton la urmatoarele categorii: prajituri si panificatie proaspata, carne de porc, pui refrigerat, peste proaspat, mancare gatita etc.
Magazinele sunt construite in linie cu cele mai moderne standarde de design si beneficiaza de o amenajare aparte, astfel incat clientul sa aiba parte de o experienta placuta la cumparaturi. Printre raioanele disponibile se numara cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, produse nealimentare si drogherie.
Magazinele sunt prevazute cu galerii comerciale unde clientii pot gasi farmacie, un tabac shop, schimb valutar, produse de patiserie si cofetarie.
In exteriorul magazinelor, Kaufland pune la dispozitia clientilor un punct Grill, cu preparate gustoase, pregatite pe loc, pentru cei care vor sa ia masa rapid. Veti putea savura din bucatele calde in intervalul 9:00-21:30.
In premiera pentru Republica Moldova, magazinele vor fi dotate cu aparate de reciclare pentru trei tipuri de ambalaje:
  • PET-uri (cu volum de pana la 3 litri)
  • sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru).

Aparatele sunt tip self-service si recompenseaza clientii care recicleaza ambalajele cu un voucher de reducere ce poate fi folosit pentru anumite produse din cadrul promotiilor din ambele magazine.

De asemenea, fiecare magazin are in dotare statii de incarcare pentru automobilele electrice si rastele pentru biciclete.
Programul de lucru in cadrul magazinelor este de la 7:00- 23:00, de luni pana duminica.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland a ajuns in Republica Moldova