Lectură de un minut

09 Dec 2019 - Știri și Noutăți

JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS ale Asociatiei MagicCAMP

Abonează-te pe  

JYSK Romania continua sa sprijine cauzele sociale derulate in beneficiul copiilor care au nevoie de ajutor. Retailerul scandinav si Asociatia MagicCAMP au semnat un contract pe trei ani prin care JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS, noul proiect lansat de MagicCAMP.

Prin MagicROOFS, Asociatia MagicCAMP isi propune sa ofere un mediu decent in care sa locuiasca, alaturi de familiile lor, copiii cu afectiuni grave. Astfel, asociatia va construi de la zero locuinte pentru familiile in care exista copii cu afectiuni oncologice care in acest moment traiesc in conditii foarte grele.

"Lucrurile bune se intampla atunci cand oamenii buni se aduna. Ne bucuram sa avem in JYSK acel prieten de care familiile greu incercate au nevoie de ajutor in cel mai greu moment al vietii lor. Multumim JYSK", a spus Melania Medelanu.
In baza colaborarii cu Asociatia MagicCAMP, JYSK Romania va dota, timp de trei ani, cu mobilier si accesorii in valoare totala de 500.000 de lei, casele MagicROOFS.
Povestile copiilor cu afectiuni oncologice si ale familiilor lor sunt emotionante. Am urmarit activitatea MagicCAMP din ultimii ani si am fost profund impresionati de puterea lor de a gasi solutii pentru ca acesti copii, parintii, fratii si surorile lor sa treaca mai usor prin perioada post-diagnostic. Este uimitor cata energie au toti cei din asociatie si toti voluntarii care reusesc sa le dea copiilor speranta pe toate planurile. Ne-am alaturat cu bucurie initiativei MagicCAMP de a face mai buna viata acestor copii greu incercati si asteptam cu nerabdare sa vedem primele case MagicROOFS construite”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK va dota cu mobilier casele MagicROOFS ale Asociatiei MagicCAMP